PERSOONLIJKE COACHING

Speciaal voor jou

Op een actieve manier help ik jou of jouw team aan het bereiken van doelen. Ieder mens en ieder team is uniek. Daarom kies ik niet voor een standaardoplossing. Wat wel altijd terug komt in mijn aanpak is aandacht voor jouw binnenkant, jouw buitenkant en jouw overkant. 

Voor jouzelf

Wil je meer impact, meer inzicht in jouw persoonlijkheid, of jouw communicatieve – of sociale vaardigheden verbeteren?

Ik begeleid jou met jouw ontwikkeling en professionele groei in werk en leven. Je zult merken dat je meer regie krijgt op nieuwe en lastige situaties en dat je op een ontspannen manier succesvol bent in het behalen van jouw persoonlijk – en zakelijke doelen. Neem gerust contact op en dan gaan we samen bekijken wat ik voor jou kan doen.

 

Voor jouw team

Heeft jouw team een impuls nodig in de samenwerking of wil je jouw team laten excelleren?

Ik analyseer en adviseer over non-verbale gedragsstijlen waardoor jij en jouw team diepgaand inzicht krijgen in eigen en elkaars drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en behoeftes. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende tools en methodes, afgestemd op jouw vraag. Laat via het onderstaande formulier je gegevens achter en dan neem ik vrijblijvend contact met je op om samen te bekijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Laten we het gesprek aangaan!