Digitaal aanbod

Leren in een digitale omgeving

Voor iedereen die in de eigen omgeving wil lezen en leren bied ik E-books, cursussen en trainingen die als thuisstudie zijn te volgen. Kijk bij het aanbod en maak een keuze. Jij studeert in je eigen tijd, omgeving en tempo.

Wil jij meer weten over lichaamstaal? Graag deel ik mijn fascinatie voor de werking van ons brein en hoe het ons lichaamstaal laat spreken. Inzichten die mij het meest aanspraken uit literatuur en onderzoek breng ik bij elkaar door er over te schrijven. Ik werk op dit moment aan diverse ebooks en papers en zal mijn website hier regelmatig mee aanvullen. Ik hoop iedereen die waarde hecht aan beroepscompetenties zoals aandacht en begrip tonen, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, conflicthantering of onderhandelingsvaardigheden met mijn schrijfsels te inspireren.

Ebook: De kracht van lichaamstaal in 10 praktijkvoorbeelden

Lichaamstaalvaardig zijn is een belangrijke vaardigheid bij het leggen en onderhouden van allerlei soorten contacten. Van politierechercheur tot kindercoach. Vraag jij je af hoe je lichaamstaalvaardig wordt? Wil je weten hoe je het toepast in je werk? Download dat dit e-book. Aan de hand van 10 praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je deze vaardigheid praktisch kunt toepassen.

Met Dienent bied ik cursussen en trainingen waarmee je jouw deskundigheid en vaardigheden kunt vergroten. Het accent in de cursussen ligt op theorie en praktische toepassing. De trainingen bestaan overwegend uit oefening en opdrachten om vaardigheden en nieuw gedrag eigen te maken. Je kunt de trainingen in eigen tijd, omgeving en tempo volgen. Aanvullend op de thuisstudie wordt individuele begeleiding en worden practitionerdagen aangeboden.

Het lesmateriaal is zo samengesteld dat je inzichten krijgt vanuit verschillende methodes en benaderingen. Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. Dienent houdt de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis.

Online personal training: VAN-ZELF-SPREKEND

Ben jij die harde werker die zich regelmatig afvraagt waarom of waarvoor doe ik dit eigenlijk allemaal? Je voelt je regelmatig onrustig en weet vaak niet waardoor het komt? Je doet leuke dingen, maar er echt van genieten lukt je niet. Vragen zoals “wie ben ik eigenlijk, waar word ik blij van, wat wil ik nou echt” spelen veel door je hoofd. Intussen blijf je gewoon doorgaan en tikt het klokje jouw kostbare levenstijd weg. Misschien houd jij dit prima vol tot aan je pensioen. Anderen glijden langzaam richting een burn-out.

Wil je dit veranderen? Neem jezelf onder de loep en hervind jouw identiteit.

Volg de personal online training VAN-ZELF-SPREKEND. Praktisch, persoonlijk en effectief. Hervind jouw inspiratie en daarmee jouw werk – en levenslust.

Meer info? Download hier de brochure.

Luisteren naar lichaamstaal | Online cursus

Binnenkort beschikbaar

Laten we het gesprek aangaan!