Workshops met impact voor jouw organisatie én werknemers.

Mijn workshops richten zich het verbeteren van vaardigheden die de werknemer van nu het beste laat functioneren. In een tijdperk waar zoveel op de individu afkomt , dat de ‘soft skills’ en persoonlijke ontwikkeling belangrijk dan ooit zijn geworden.

Ik geef handvaten voor verschillende soorten vaardigheden, problematieken op de werkvloer én het belangrijkste: reflectie en bewustwording van wie jij bent als persoon. Geen zweverige poespas, maar een aanpak gebasseerd op jarenlange kennis en ervaring!

BETER LUISTEREN

4 op de 5 Nederlanders luistert slecht in een gesprek. Laat dat eens op je inwerken. 

De kans is dus groot dat er in jouw team niet altijd goed naar elkaar wordt geluisterd. 

CHARISMATISCH LEIDERSCHAP

De wereld heeft charismatische leiders nodig omdat ze vechten voor de kwaliteit van het leven en een betere wereld.

De mogelijkheden samen bespreken?

Mijn workshops

De kracht van non-verbale communicatie

De enorme hoeveelheid informatie die in dit mediatijdperk op ons afkomt is overweldigend. Deze informatie komt steeds minder binnen via intermenselijk contact. De momenten waarop we dan wel fysiek contact hebben vinden we daarom steeds belangrijker. De waarde van gesprekken neemt toe. Kennis van non-verbale communicatie helpt je alles uit deze contactmomenten te halen.

Bewust zijn van de impact van non-verbaal gedrag kan een aanzienlijke rol spelen in het verbeteren van je communicatievaardigheden en het vergroten van je succes. 

Beter luisteren

4 op de 5 Nederlanders luistert slecht in een gesprek. Laat dat eens op je inwerken.

4 op de 5!

De kans is dus groot dat er in jouw team niet altijd goed naar elkaar wordt geluisterd. 

  • Escaleren gesprekken zonder dat je het wilt? 
  • Krijg je zelf weleens het verwijt dat u niet luistert?
  • Wil je niet langer opzien tegen gesprekken met lastige mensen? 
  • Ontgaan jou weleens emotionele of relationele signalen?

Dan wil jij vast beter leren luisteren. 

Charismatisch leiderschap

De wereld heeft charismatische leiders nodig omdat ze vechten voor de kwaliteit van het leven en een betere wereld.

Organisaties hebben charismatische leiders nodig omdat zij beter in staat zijn om organisatiedoelen te realiseren. Medewerkers waarderen hun leider meer wanneer deze als charismatisch wordt ervaren. Charismatische leiders zijn beter in staat om groepsresultaten te bevorderen en een gezamenlijke identiteit te creëren.  

Ben je geïnteresseerd in charismatisch leiderschap en wil je dit binnen je organisatie bevorderen?

Dan brengt deze workshop je verder.

Eerdere workshops:

Over mij

Trineke Kroeze

Mijn naam is Trineke Kroeze! Met Dienent help ik organisaties de menselijke maat in organisatieculturen te behouden. Deze staan in dit digitale tijdperk behoorlijk onder druk. 

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik de energie vandaan haal en waar die gedrevenheid voor Dienent vandaan komt?

Ik geloof erin dat bewustwordering  bijdraagt aan betere communicatie, effectievere gespreksvoering en dat het de (kantoor)wereld veiliger maakt.

Ik heb een achtergrond in de psychologie en ben daarnaast bedrijfskundige, transformationeel coach en register organisatiecoach. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende en in het coachen van teams, maar ook begeleid ik regelmatig mensen die dreigen vast te lopen op het werk of in hun privéleven.

Ik wil mijn passie delen en impact creëren bij organisaties én vooral bij alle individuen die er in jouw organisatie rondlopen! Ga je mee?

Ingrid Hellinga-Oving

‘Trineke heb ik ontmoet tijdens onze leergang transformationeel coachen bij Wagner. Zij sprak me gelijk aan vanwege haar verschijning, intellect, humor, achtergrond en zakelijke werkomgeving. Ik heb een drietal levels  van haar cursus ‘luisteren naar lichaamstaal’ gevolgd. Een leuke gevarieerde groep mensen, waarbij Trineke een mooi mix wist te creëren van interactie tussen de groep en  informatie geven aan de groep. Sinds de cursus ben ik mij bewuster van mijn eigen houding, maar ook van die van een ander. Het nodigt uit om niet te snel te oordelen over een ander, maar te luisteren, te kijken, te vragen en te voelen. Het heeft mij in zowel zakelijke overleggen en onderhandelingen als persoonlijke interacties veel opgeleverd doordat ik bewuster aanwezig ben en effectievere interventies kan plegen.’

Ingrid Hellinga-Oving

Fiscaal-jurist, Coach & Facilitator

Karen Ter Veen-Zeewuster

‘Ik ben bij Trineke geweest om advies en inzicht te krijgen over lichaamstaal en in het bijzonder die van mezelf. Ik heb Trineke ervaren als een open en warm persoon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ze heeft een heldere manier van communiceren en weet waar ze het over heeft. Haar manier van feedback is positief en opbouwend. Ik kon de tips en adviezen goed toepassen in de praktijk! Nogmaals hartelijk dank hiervoor Trineke!’

Karen Ter Veen - Zeewuster

Schoolleider primair onderwijs

Vincent Witte

‘Freshtalent is een salesbedrijf waar voornamelijk studenten werken. We hebben twee maal gebruik gemaakt van de workshops van Trineke. Met veel enthousiasme en kennis heeft zij onze werknemers verteld over de lichaamstaal van zichzelf en anderen. Zij gebruiken deze kennis dagelijks tijdens hun werk. Wij raden een ieder die meer inzichten wil over lichaamstaal deze workshop aan!’

Vincent Witte

Eigenaar Fresh Talent

Anne Vroegindeweij

‘Ontzettend gave introductie van lichaamstaal gekregen van Trineke. Heel goed voorbereid, speels gebracht en zeker met veel ideeën thuisgekomen. Echt heel gaaf om mee te maken!’

Anne Vroegindeweij

Ontwikkelaar en trainer bij Talento Innato

Stefan Alfons

“Als personal trainer, mental coach/stresscounselor heb ik mijzelf als missie gesteld mensen te ondersteunen in het bereiken van hun gezondheidsdoelstellingen. Tijdens intake- en coachingsgesprekken, lezingen en lesgeven heb ik te maken met incongruent gedrag, bewust en onbewust. De coaching en training van Trineke heeft mij geholpen om deze signalen bewust te kunnen ‘horen’. De manier waarop Trineke les geeft in een kleine groep, enthousiast en aandacht voor de cursist vind ik bijzonder prettig. Ik raad haar training een ieder aan die zich wil verdiepen in non-verbale communicatie.”

Stefan Alfons

Eigenaar van Totally in Shape

Simone Mercuur

“In 2019 heb ik de cursus Luisteren naar Lichaamstaal niveau 1, 2 en 3 gevolgd. Een hele leuke en interessante cursus waarin je meer leert over onder andere het interpreteren van lichaamstaal. Vaak heb je wel een onderbuik gevoel wat lichaamstaal kan betekenen en met deze cursus kan je dit gevoel onderbouwen met de kennis die je opdoet. Vooral in mijn werk tijdens sollicitatiegesprekken vind ik het interessant om de houding van de sollicitant te observeren en daarop het gesprek aan te passen. Bijvoorbeeld als iemand heel zenuwachtig is, iemand meer op zijn gemak stellen. In de cursus voel je het enthousiasme van Trineke voor dit onderwerp. Ze heeft veel kennis en gebruikt veel praktische voorbeelden. Ze past zich makkelijk aan, als een onderwerp wat lastiger is of niet duidelijk, neemt ze de tijd om het extra toe te lichten”

Simone Mercuur

Medewerker Werving & Selectie

Jaap Pool

“ De cursus Luisteren naar Lichaamstaal heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik heb veel geleerd en kan het direct toepassen. Trineke gaf de cursus bij haar thuis op een ontspannende en onderhoudende manier in een fantastische sfeer. Ik heb mij direct ingeschreven voor alle niveaus.”

Jaap Pool

Lid technische staf Scheidsrechterzaken betaald voetbal - KNVB

Samen voor de toekomst.

Samen vormen we de werknemers én personen van de toekomst.